Welkom

Jaren geleden, na het bezichtigen van een kattenshow waren wij vastberaden! Er zou een bengaal komen. Wij hadden reeds een super schattig Scottish foldje maar het karakter en uiterlijk van de bengaal sprak ons enorm aan omwille van zijn interactie en levendigheid. Na veel geduld en opzoekingen kwam ons eerste poesje Magic bij ons wonen. Onze cattery was geboren. Wij hebben onze cattery vernoemd naar onze eerste 2 poezen Magic en Moira.

Regelmatig gingen wij met onze poezels op show en wonnen ook af en toe mooie prijzen. Enige tijd later kwam onze eerste dekkater uit Amerika overgevlogen en bij ons wonen. Wat een ervaringen hebben wij door dit ras mogen opdoen!

Onze fokdoelen zijn op de eerste plaats gezonde sociale lieve huiskatten met een zachtaardig karakter. Tevens proberen wij aandacht te geven aan het uiterlijk wat maakt dat wij graag baasjes zien die heel veel liefde krijgen van hun kat en die ook een streling voor het oog zijn.

Al onze katten worden op regelmatige basis gescreend op HCM/PKD (via echo), PKdef en PRA-b via DNA. Onze katten hebben het hele huis en een grote buitenren ter hun beschikking zodat ze toch van de frisse buitenlucht en de natuur kunnen genieten. Al onze kittens worden huiselijk opgevoed en maken deel uit van ons gezin. Wij hechten veel belang aan socialisatie van de kleintjes. De liefde voor de dieren staat bij ons op de eerste plaats.

 

Graag wil ik hierbij ook Ullis Granlid bedanken, mijn steun , mijn mentor...